5è “State of the art” en Reproducció Assistida per a Residents

Direcció
Dr. Juan José Espinós i Dr. Miguel Ángel Checa

Introducció
L’Endocrinologia Reproductiva i la Reproducció Assistida constitueixen una de les subespecialitats de la Ginecologia i Obstetrícia que ha experimentat un major augment a les últimes dècades. Això ha estat condicionat pel progressiu augment de parelles amb problemes per obtenir una gestació i també és conseqüència dels nous models de família (dones lesbianes o sense parella) que també desitgen complir els seus desitjos reproductius.

Per això el nombre de fills fruit de les tècniques de reproducció assistida a Catalunya l’any 2023 s’ha elevat fins al 6 % de tots els naixements. A més la comunitat científica ha aconseguit grans avanços en temes de reproducció en tots els seus aspectes, des de l’etiologia al diagnòstic o l’abordatge terapèutic de les diferents situacions clíniques plantejades. De tot això es pot deduir que aquesta subespecialitat és cada vegada més complexa, i per tant, sigui necessària una formació més detallada i específica.

Per això hem dissenyat aquest curs que està dirigit a residents d’últim any que vulguin aprofundir en el coneixement del diagnòstic de l’esterilitat així com totes les proves i tècniques de reproducció assistida que es realitzen actualment.

L’objectiu docent del curs és que els assistents adquireixin les competències necessàries per abordar pacients no complexes que requereixin una tècnica de reproducció assistida i que serveixi com a trampolí d’aquells que en un futur vulguin dedicar-se a aquesta subespecialitat.

Inscripció gratuïta
Aforament limitat a 30 inscripcions R4 (R3 opcionalment)
Inscripcions a: y.cantero@torrespardo.com

Fecha

Feb 28 2024 - Mar 01 2024
Finalizdo!

Hora

08:00 - 18:00

Localización

Hotel Sorli Emocions Carrer Lluís Jordà Cardona, 2, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona
Carrer Lluís Jordà Cardona, 2, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.